Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Η παρουσίαση της ΑΝΟΔΟΣ logistics στο χώρο είναι δυναμική και διασφαλίζει με αξιοπιστία ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εμπορευμάτων και διανομών. Καταφέραμε να πετύχουμε την απευθείας προσωπική επαφή με τους πελάτες, δημιουργώντας μια φιλική σχέση συνεργασίας, βασισμένη στην αλήθεια, την τιμιότητα και την αξιοπρέπεια.

Στόχος μας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μας μέσα από την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση καθώς και λύσεις σε κάθε πρόβλημα στον τομέα της διαχείρισης των εμπορευμάτων στην αποθήκη αλλά και κατά την μεταφορά τους. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι πάντα με εντολέα και αποθέτη εσάς και αποδέκτη τον πελάτης σας.

 

Με τη διακίνηση να ξεπερνά τα 400.000 κυβικά ετησίως,

 

πάνω από 280.000 επιτυχείς παραδόσεις

 

και περισσότερους από 100.000 ευχαριστημένους παραλήπτες,

οι υπηρεσίες της ΆνοδοςLogistics βάζουν σε ανοδική τροχιά κάθε πελάτη ακόμα και στους περίεργους καιρούς που ζούμε.


Εκφόρτωση εμπορευμάτων

Εκφόρτωση των εμπορευμάτων στους χώρους της αποθήκης από container ή φορτηγά διεθνών μεταφορών, ποσοτική καταμέτρηση, έλεγχος κατάστασης, ταξινόμηση και τοποθέτηση, εισαγωγή στο σύστημα WMS, έκδοση παραστατικών εισαγωγής.

Αποθήκευση των εμπορευμάτων

Αποθήκευση των εμπορευμάτων, και διαχείριση αυτών μέσω ασύρματου επικοινωνίας με το σύστημα WMS.

Μηχανογραφική υποστήριξη

Μηχανογραφική υποστήριξη παρακολούθηση διαχείρισης των εμπορευμάτων , λογιστική επεξεργασία, έκδοση δελτίων εισαγωγής- αποστολής- υπόλοιπα αποθήκης, ενημέρωση του συστήματος WMS.


Διαχείριση παραλαβής παραγγελιών

Διαχείριση παραλαβής παραγγελιών που μας αποστέλλεται με e-mail ή fax ή με online σύνδεση. Διαλογή - συλλογή παραγγελιών μέσω packing list ,έλεγχος barcode από ασύρματα τερματικά (RF) ενημέρωση συστήματος WMS.

Διαχείριση έτοιμων παραγγελιών

Διαχείριση έτοιμων παραγγελιών, τελικός έλεγχος των εμπορευμάτων, εξαγωγή και φόρτωση των έτοιμων παραγγελιών στα οχήματα διανομής. Έκδοση δελτίων αποστόλης συνοδευτικά παραστατικά.

Υποστήριξη εμπορευμάτων

Υποστήριξη εμπορευμάτων που ενδεχομένως χρειαστούν διαχείριση επιστροφών βάση ενεργειών της εταιρείας , συρρικνώσεις, εκτύπωση και επικόλληση barcode, ανασυσκευασίες, τοποθετήσεις MANUAL, όπως και όλες τις προωθητικές ενέργειες.

Ασφάλεια των εμπορευμάτων

Ασφάλεια των εμπορευμάτων σας από κάθε κίνδυνο .

Κάλυψη διανομών πανελλαδικά

Κάλυψη διανομών για την Αττική και περίχωρα αυτής καθώς και οργανωμένο δίκτυο μεταφορών σε όλη την Ελλάδα βάση συγκεκριμένων χρόνων παράδοσης. Αντικαταβολές για πελάτες επαρχίας.

Προϊόντα που διαχειριζόμαστε είναι : ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά είδη, μικρές οικιακές συσκευές, εποχιακά είδη, υποδήματα - ενδύματα, τροφές, αξεσουάρ για pet shop, μικροέπιπλα, είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού, κλιματιστικά, διάφορα δώρα promotion , τρόφιμα ξηρού φορτίου καθώς και εμπορεύματα μεσαίου βαθμού κινδύνου κατηγορίας Ζ2.

CrossDocking

Το cross-docking είναι ο πιο ευθύς τρόπος διαχείρισης/διάθεσης προϊόντων.Μειώνει τους χρόνους αποθήκευσης και τη συλλογή παραγγελιών αλλά απαιτεί σημαντική υποστήριξη από πληροφοριακά συστήματα, προσεκτικό σχεδιασμό και άψογη συνεργασία των εμπλεκομένων.

Η εφαρμογή αυτού του συστήματος απλοποιεί σημαντικά την εφοδιαστική αλυσίδα αφού βασικός στόχος είναι η αποστολή των προϊόντων την κατάλληλη στιγμή.

H ΆνοδοςLogistics βελτιστοποιεί την όλη διαδικασία προς όφελος σας:

  1. Αναλύοντας τα δεδομένα των προϊόντων όπως η μορφή της ζήτησης και τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος.
  2. Προσδιορίζοντας σωστά τις ανάγκες για πληροφόρηση που αφορούν στοιχεία όπως οι πελάτες, η ζήτηση, οι παραγγελίες, οι προμηθευτές.
  3. Παρέχοντας την κατάλληλη κτιριακή υποδομή για τις διάφορες λειτουργίες του cross-docking.
  4. Αναλύοντας τα δεδομένα των προϊόντων όπως η μορφή της ζήτησης και τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος.
  5. Ελέγχοντας συνεχώς και επαναπροσδιορίζοντας τη διαδικασία του cross-docking ώστε να ελαχιστοποιηθούν επιπτώσεις προς τους πελάτες όπως ελλείμματα στα αποθέματα και καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης.

Πιό συγκεκριμένα προσφέρουμε στους πελάτες μας;

Ανταγωνιστικές τιμές βάσει των σημερινών οικονομικών δεδομένων.
Άμεση εκφόρτωση των εμπορευμάτων από πολυάριθμο και έμπειρο προσωπικό.
Ταχύτατη τακτοποίηση των εμπορευμάτων που προορίζονται για άμεσες παραδόσεις.
Αυθημερόν παραδώσεις των εκφορτωμένων εμπορευμάτων μετά από ενημέρωση.
Παρακολούθηση όλων των παραδόσεων μέσω του συστήματος P.O.D.(proof of delivery),καθώς και αποστολή της υπογραφής του παραλήπτη- πελάτη σε πραγματικό χρόνο μέσω έξυπνων συσκευών android.
Ηλεκτρονική παρακολούθηση των Δελτίων Εισαγωγής, Δελτίων Αποστολής και Υπολοίπων από μερίδες σας.
Ενεργοποίηση της Υπηρεσίας LOGISTICS μέσω της εταιρείας σας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του πελάτη σας σε κάθε κρίκο της εφοδιαστικής αλυσίδας, από τη γραμμή παραγωγής μέχρι τη διάθεση στο τελικό σημείο πώλησης.
Εκφόρτωση κατ’ εξαίρεση μετά από συνεννόηση και τις μη εργάσιμες ημέρες,για φορτία καθυστερημένα η επείγοντα.
Καταγραφή των εκφορτώσεων με διάρκεια αποθήκευσης της καταγραφής 30 ημερών,καθώς και ηλεκτρονική αποστολή φωτογραφιών για την διασφάλιση της κατάστασης των εμπορευμάτων.
Ασφαλή νυκτερινή διαμονή των νταλικών που έχουν φορτωμένα τα εμπορεύματά σας στις εγκαταστάσεις μας.(Παρακολούθηση από φύλακα,secutity,κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης).