Εταιρεία

H ΆνοδοςLogistics είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που προσφέρει στους πελάτες της εξατομικευμένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα τηρώντας την ισχύουσα νομοθεσία.

Με στόχο να γίνουμε ο στρατηγικός σας συνεργάτης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας, επενδύουμε διαρκώς σε ποιοτικά ανώτερη υποδομή τόσο στον υλικό τομέα όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Η επιμονή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς και η διασφάλιση στοιχείων των πελατών μας με απόλυτη εμπιστοσύνη και εχεμύθεια, είναι ο κύριος μοχλός διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό.

Η κριτική των συνεργατών και των πελατών μας, αναφορικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι ευπρόσδεκτη και αναγνωρίζεται ότι η ικανοποίηση τους μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνεχή προσπάθεια. 

Η ΑΝΟΔΟΣ logistics είναι μια υγιής οικονομικά επιχείρηση καθώς στα 15 χρόνια λειτουργίας της εξυπηρετείται με ίδια κεφάλαια και δεν προσβλέπει σε τραπεζικό δανεισμό. Η ευελιξία και η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της ΑΝΟΔΟΣ logistics δίνει τη δυνατότητα στις εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις να μπορούν να επικεντρωθούν στο πυρήνα των δραστηριοτήτων τους. Επίσης, η δυνατότητα μείωσης κόστους μέσω των συνδυαστικών υπηρεσιών που προσφέρουμε στις εμπορικές & βιομηχανικές επιχειρήσεις καθίσταται ακόμα πιο σημαντική εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Εμπιστευτείτε την εταιρία μας και αφήστε σε εμάς να διαχειριστούμε τα εμπορεύματα σας με ποιότητα, αξιοπιστία και ευελιξία αποκτώντας σημαντικά πλεονεκτήματα όπως την σημαντική μείωση των πάγιων εξόδων σας και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου για την ανάπτυξη της εταιρείας σε βασικούς τομείς όπως πωλήσεις κ.λ.π.

" Σε μια εποχή οξείας πίεσης από την οικονομική δυσπραγία που πλήττει κυρίως το λιανεμπόριο, θα ήταν καταστρεπτικό να μην σκεφθούμε πώς θα απαλλάξουμε τους πελάτες μας από το άγχος μιας ενδεχόμενης αύξησης του κόστους Logistics.
Από τον Νοέμβριο του 2009, όταν στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης «Logistics - Αποθήκη - Μεταφορές» άρχισαν οι σχεδιασμοί αντιμετώπισης των συνεπειών που προκαλεί η οικονομική κρίση, αποφασίστηκε όχι μόνο να μη γίνουν αυξήσεις στις οικονομικές προσφορές αλλά να αναθεωρηθούν όλες προς όφελος των πελατών.
Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η συνεργασία με τους πελάτες μας, με τους οποίους θέλουμε να έχουμε πρωτίστως προσωπική επαφή και δευτερευόντως επαγγελματική.Η προσαρμογή στα νέα οικονομικά δεδομένα καλύπτει τις απαιτήσεις παλαιών και νέων πελατών, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στην «Άνοδος Logistics» να κινηθεί με μεγαλύτερη ευελιξία. "
κ. Βασιλείου
Γενικός Διευθυντής