Ασφάλεια

Η δέσμευση μας για προστασία των συμφερόντων κάθε πελάτη, επιβεβαιώνεται απο τις επενδύσεις τόσο σε υλική υποδομή όσο και στην επιλογή του κατάλληλου προσωπικού. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Εξοπλίζοντας τις εγκαταστάσεις μας με βιομηχανικό σύστημα πυροπροστασίας.
  2. Πλήρες σύστημα προστασίας από κλοπή με ενσωματωμένου αισθητήρες και cctv που επιβλέπεται κεντρικά όλο το 24ωρο.
  3. Μόνιμη 24ωρη φύλαξη.
  4. Συνεργασία με εταιρία Security για συχνή χρονικά άτακτη (και ουσιαστικά μη προβλέψιμη) επίβλεψη του χώρου.

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Σύστημα Ενδοεπιχειρησιακού Σχεδιασμού (ERP)

Ένας βασικός πυλώνας για την βελτίωση της συνεργασίας/επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στην διαδικασία των logistics . Κάνοντας χρήση του ERP βελτιώνουμε γενικότερα τον συντονισμό τόσο με εσάς όσο και με τους πελάτες σας

Το κυριότερο πλεονέκτημα που μας δίνει είναι η ακριβής απεικόνιση των ξεχωριστών αναγκών κάθε επιχείρησης. Άμεσο αποτέλεσμα είναι η μείωση του κόστους,η βελτιστοποίηση της υπηρεσίας που παρέχουμε και κατ' επέκταση η αύξηση του δικού σας κέρδους.

Σε γενικές γραμμές όλοι οι δείκτες που αφορούν την λειτουργία των logistics βελτιώνονται λόγω της αυξημένης ευελιξίας που προσφέρει τόσο σε εσάς όσο και σε εμάς.

Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκευσης (WMS)

Με την χρήση του ελαχιστοποιούμε τα περιθώρια λάθους τόσο στην αποθήκευση όσο και στα άλλα στάδια των εργασιών και μειώνοντας τον χρόνο ανταπόκρισης στο κάθε σας αίτημα

Βοηθά την εταιρία μας στην μείωση των εξόδων, μειώνοντας τον χρόνο αποθήκευσης των εμπορευμάτων σας στο απολύτως απαραίτητο

Κατ'επέκταση ο παραλήπτης του εμπορεύματος έχει το απόθεμα που χρειάζεται οταν το χρειάζεται.

Συστήματα Δρομολόγησης

αυτόματη δρομολόγηση των παραγγελιών, αλλά και την παρακολούθηση και δρομολόγηση του στόλου των οχημάτων

Τα συστήματα αυτά βασίζονται σε τεχνολογίες GIS, GPS και GSM

Online Web Portal

Άμεση παρακολούθηση των προϊόντων:

Δελτία εισαγωγής ή/και δελτία αποστολής

υπόλοιπα ειδών

καρτέλα κίνησης είδους

αναζήτηση συγκεκριμένων παρτίδων

serial number

ημερομηνία λήξης

θέση αποθήκευσης

Αναφορές (Reporting)

Πέρα απο τα καθαρά διαδικαστικά, ενα πρόσθετο πλεονέκτημα της πρόσβασης στο Web Portal της Άνοδος είναι οι αναφορές (reporting) που θα αλλάξουν την διαδικασία λήψης αποφάσεων στην επιχείρησή σας. Πιό συγκεκριμένα όχι μόνο έχετε άμεσα πρόσβαση σε αναφορές για:

Διακινούμενες ποσότητες
Ενεργούς κωδικούς
Ποσοστά διακινούμενων κωδικών.
Ποσοστά όγκου - βάρους.
Εποχικότητα
Αιχμές ζητήσεως κτλ
Διαδικασία ιχνυλασιμότητας FIFO (first in first out) των εμπορευμάτων.
Αλλά και την δυνατότητα, σε συνεργασία με το μηχανογραφικό προσωπικό μας, να συντάξουμε νέες, ειδικά προσαρμοσμένες στα δεδομένα του κλάδου σας. Αυτό το νέο επίπεδο πληροφόρησης σας επιτρέπει να αντιδράτε πιο γρήγορα, και κυρίως να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας χωρίς την αβεβαιότητα με την οποία είναι συνώνυμες οι συμβατικές λύσεις αποθήκευσης εμπορευμάτων.

Smart POD (Proof Of Delivery)

Η ΑΝΟΔΟΣ logistics ανταποκρινόμενη στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών της, εξελίσσεται και προσφέρει νέες υπηρεσίες αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία.

Οι παραδοσιακοί τρόποι εργασίας, ως σήμερα, απαιτούσαν χρονοβόρες διαδικασίες τόσο για την ανάθεση εντολών μεταφοράς όσο και για την επιστροφή των αποδεικτικών παράδοσης στον εντολέα.

Με τη λύση του Smart P.O.D. η ΑΝΟΔΟΣ logistics οργανώνει τις μεταφορές / διανομές με τον πλέον σύγχρονο, ασφαλή, απλό, και αποτελεσματικό προς όφελος των ιδίων και των πελατών της.

Παραδίδοντας το φορτίο, οι μεταφορείς παίρνουν ηλεκτρονική υπογραφή ενώ μπορούν, εφόσον ζητηθεί, να λάβουν και φωτογραφία του παραδοτέου φορτίου. Όλες οι πληροφορίες αποστέλλονται σε πραγματικό χρόνο στο γραφείο κίνησης καθώς και με e-mail στον πελάτη.

Τεχνικός Εξοπλισμός

Ράφια

Ράφια βαρέως τύπου (παλετών & υπερβαρέας φόρτωσης)

Ράφια Ελαφρού Τύπου ιδανικά για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες αποθήκευσης μικρού και μεσαίου μεγέθους αντικειμένων.

Εξειδικευμένα Οχήματα και ράμπες

Ανυψωτικά μηχανήματα RECHTRAC
Ηλεκτρικά clarcs.
Πετρελαιοφόρα clarc βαρέως τύπου
Ηλεκτρικά παλετοφόρα.
Ράμπες φόρτωσης - εκφόρτωσης

Πακετοποίηση – Συρρικνώσεις

Μηχανή συρρίκνωσης τύπου L, με ξεχωριστό φούρνο συρρίκνωσης για συσκευασία προϊόντων με μέγιστες διαστάσεις 560x430x230 mm και ταχύτητα παραγωγής μέχρι 1200 συσκευασίες/ώρα.

Τσερκομηχανή σταθερής τάνυσης.